Tweedaagse “Veiligheid en Vertrouwen”

Het programma van de Tweedaagse met als thema “Veiligheid en Vertrouwen” biedt ook dit jaar weer ruimte voor workshops en interactieve thematische bijeenkomsten.

Donderdagochtend beginnen we interactief met : “het spel op de wagen”. Daarna kunt u terecht in een van de 16 verschillende workshops gevolgd door een lezing van Katrien Hugenholtz die ons meeneemt in de relatie veiligheid en vertrouwen en de vertrouwenspersoon. De dag wordt afgesloten door Wouter van der Toorn, de nieuwe voorzitter van het Platform, die ons meeneemt tijdens een bijzonder moment.

Het avondprogramma zal zoals altijd opgeluisterd worden door een spraakmakend optreden van een diepzinnige cabaretier.

Op vrijdag starten we met de interactieve themabijeenkomsten. Hierbij gaan de deelnemers met elkaar in gesprek en wisselen ze ervaringen uit over thema’s die voor het werk van OR-leden relevant zijn. De tweedaagse wordt afgesloten door drie gasten die met ons in gesprek gaan over veiligheid en vertrouwen in de governance van het MBO.